Hinnat

Harjoitusmaksun hinta yli 12-vuotiaille on 90€ per kausi. Lisäksi jäsenmaksu on 10€/kausi. Pelkän jäsenmaksun maksamalla voi pysyä seuran jäsenenä, vaikkei treenaisi kaudella. Vuodessa on kaksi kautta, syksy ja kevät. Harjoitusmaksu ja jäsenmaksu maksetaan Suomisportin kautta. Myös Smartum ja ePassi käyvät maksuna. Neuvomme asiassa tarkemmin harjoituksien yhteydessä.

Lisäksi tarvitset taidolisenssin. Lisenssejä on kahdenlaisia: vakuutuksellinen ja vakuutukseton. Vakuutuksettoman lisenssin voit ottaa VAIN, jos sinulla on jo ennestään budolajit kattava vakuutus. Lisenssien tiedot ja hinnat löytyävät Suomen Taidon kotisivuilta Vakuutus Ja Lisenssit. Voit hankkia lisenssin Suomisport sivuilta. Voit myös tiedustella lisätietoa lisensseistä harjoituksien yhteydessä.

Taidokerho 10-12-vuotiaille kuuluu Sporttia kaikille -toimintaan. Lasten syyskauden Sporttikortti maksaa 30€ ja kevään Sporttikortti 35€. Hankkimalla kortin pääset samaan hintaan harrastamaan monia eri lajeja. Lue lisää: Sporttia kaikille – Monipuolisia liikuntapalveluja