Hinnat

Hinta yli 12-vuotiaille on yhteensä 85€ per kausi. Vuodessa on kaksi kautta, syksy ja kevät. Harjoitusmaksu ja jäsenmaksu maksetaan Suomisportin kautta. Jäsenmaksu on 5€. Harjoitusmaksun vaihtoehtoina on maksaa koko kausi kerralla 80 € tai vaihtoehtoisesti kalenterikuukausi kerrallaan, jolloin hinta on 25 € / kk. Neuvomme asiassa tarkemmin harjoituksien yhteydessä.

Lisäksi tarvitset taidolisenssin. Lisenssejä on kahdenlaisia: vakuutuksellinen ja vakuutukseton. Vakuutuksettoman lisenssin voit ottaa VAIN, jos sinulla on jo ennestään budolajit kattava vakuutus. Lisenssien tiedot ja hinnat löytyävät Suomen Taidon kotisivuilta Vakuutus Ja Lisenssit. Voit hankkia lisenssin Suomisport sivuilta. Voit myös tiedustella lisätietoa lisensseistä harjoituksien yhteydessä.

Taidokerho 10-12-vuotiaille kuuluu Sporttia kaikille -toimintaan. Lasten syyskauden Sporttikortti maksaa 30€ ja kevään Sporttikortti 35€. Hankkimalla kortin pääset samaan hintaan harrastamaan monia eri lajeja. Lue lisää: Sporttia kaikille – Monipuolisia liikuntapalveluja