Seuraesittely

Vantaan Taido ry perustettiin vuonna 1996. Seuran perustajajäseniä olivat Sami Soininen, Kai Puustinen ja Jyrki Inkinen. Ensimmäiset vuodet seura toimi Tikkurilassa.

Vuosien mittaan jäsenmäärä ja jäsenet ovat vaihtuneet, mutta aina on löytynyt muutaman henkilön aktiivinen porukka, joka on pitänyt toimintaa yllä. Jäsenistöön on kuulunut niin junioreita, nuoria, opiskelijoita kuin jo työelämässäkin olevia. Jäsenten erilaisuudesta huolimatta kaikkia yhdistää hyvä henki ja kiinnostus harjoittelemiseen tai opettamiseen.

Pieneen seuraan on myös uusien jäsenten hyvä liittyä, sillä mukaan seuran toimintaan pääsee erittäin helposti. Vantaan Taidon toiminta on muodostunut pienen, mutta aktiivisen jäsenistön kiinnostusten mukaan. Jäseniä on ollut mukana kilpailemassa tai kisaturisteina muunmuassa MM- ja EM-kilpailuissa sekä ystävyyskilpailuissa niin Japanissa, Ruotsissa kuin Suomessakin. Kilpailumenestyksen lisäksi muistot matkoista ja tapahtumista ovat jääneet osallistujille ikimuistoisiksi ja mieleenpainuviksi.

Harjoittelussa tavoitteena on oman itsensä kehittäminen ja liikunnallisen elämäntavan opettaminen. Tärkeää varsinaisen harjoittelun ja kilpailun lisäksi on ollut harjoittelun ulkopuolinen toiminta. Olemme pyrkineet pari kertaa vuodessa järjestämään jäsenillemme yhteistä, virkistävää ajanviettoa. Vuosien varrella olemme käyneet yhdessä muunmuassa seinäkiipeilemässä, hohtokeilaamassa, elokuvissa, Linnamäen huvipuistossa ja pelaamassa laser-sotaa Megazonessa. Perimmäisenä ajatuksena on ollut tehdä asioita yhdessä ja tarjota uusia kokemuksia jäsenille.

Nykyisin Vantaan Taido harjoittelee Hakunilan kalliosuojan tatameilla. Syksystä 2023 lähtien treenaamme myös kerran viikossa Tikkurilan urheilutalolla. Päävastuu harjoituksista ja puoltajan tehtävistä on Ly-Cong Thu :lla 4.dan Renshi.